Hoppa till innehåll

Vi vill vara det självklara valet för våra partners och kunder

Ett partnernätverk för underkonsulter och frilansare

Annexit Partnernätverk

Annexits partnerprogram riktar sig mot små- och medelstora företag samt frilansare som är intresserade av att samarbeta med Annexit i olika uppdrag och projekt. Genom detta nätverk har du möjligheten att stärka befintliga samarbeten och även skapa nya affärsrelationer.

Vi sätter stor vikt vid att bygga personliga och långsiktiga partnerskap, samtidigt som vi främjar kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Genom Annexits partnerprogram öppnas dörren för fler samarbeten och skapar ett värdefullt nätverk som hjälper oss att tillsammans lösa de utmaningar som framtiden bjuder på.

Som en partner med oss har du en unik möjlighet att erbjuda dina anställda spännande uppdrag. Vi har kontinuerliga dialoger med våra kunder och får ständigt in intressanta projekt- och uppdragsförfrågningar som vi vill matcha med de bästa kandidaterna, vilket inkluderar möjligtvis era medarbetare.

Vår kontakt med uppdragsgivare är aktiv och vi tar emot nya, spännande uppdragsförfrågningar dagligen. Detta är ett tydligt tecken på att våra uppdragsgivare uppskattar den service och kompetens vi erbjuder.

Som en partner hos oss får du tillgång till dessa uppdragsmöjligheter. Avtal skrivs individuellt för varje uppdrag, vilket innebär att att vara partner med oss i början enbart innebär att ni inkluderas som mottagare av våra e-postutskick med uppdragsinformation.

Ansök redan idag.

Fördelar

  • Tillgång till Uppdragsmöjligheter
  • Utökad Affärsnätverk
  • Kunskaps- och Erfarenhetsutbyte
  • Möjlighet att Bli Del av Topputbud
  • Affärsmässig Stöd

    Ja, jag vill gå med i Annexits partnernätverk och accepterar att informationen jag lämnar kommer att sparas av mottagaren i syfte att skicka mig uppdragsförfrågningar.